BasisinformatieUitvaart

Een begrafenisondernemer is onmisbaar

Een begrafenisondernemer is onmisbaar

Vandaag hebben mensen of nabestaanden veel ideeën over hoe een begrafenis eruit moet zien.  Om dit in goede banen te leiden heeft men een begrafenisondernemer nodig.  Hij of zij zitten dagdagelijks in het vak.  Want zelfs de kleinste begrafenisplechtigheid heeft heel wat voeten in de aarde.

Ervaring is een must 

Daarom is het zeker raadzaam om een begrafenisondernemer in te schakelen. Iemand die goed naar u kan luisteren, over de juiste contacten beschikt en ervaring heeft.  Een begrafenisondernemer respecteert uw wensen en zorgt dat deze professioneel worden uitgevoerd.

Het vervoer van een overledene is wettelijk geregeld

Bij een overlijden dient het lichaam overgebracht te worden naar een koeling.  Daarvoor is wettelijk een lijkwagen nodig.  Enkel een begrafenisondernemer beschikt over een lijkwagen of een daartoe ingeschreven voertuig dat overledenen mag vervoeren.  De wetgever kijkt hierop streng toe, dat dit met het nodige respect gebeurt.

Alles in huis om u van dienst te zijn

De nodige contacten, een koeling, lijkwagen, de rouwbrieven, gedachtenisprentjes, een begrafenisondernemer heeft alles in huis.  Zo wordt u als nabestaande ontlast van alle beslommeringen die een overlijden met zich meebrengt.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button