Live muziek bij de begrafenis

Live zang of muziek tijdens de begrafenis kan een enorme meerwaarde zijn tijdens het afscheid nemen.

live-muziek-uitvaart-begrafenisWanneer er van een persoon afscheid genomen wordt , tijdens de uitvaart, kan er zang of muziek live gebracht worden. Het gevoel van live muziek of zang tijdens het afscheid nemen is veel sterker dan bij het afspelen van een cd of muziekfragment op een muziekinstallatie. De muziek en zang geeft een authentieke en bijzondere blijvende herinnering. Zo kan er optimaal afscheid genomen worden. Live muziek of zang heeft veel te bieden.

Uitgevoerd door professionele musici, zangers en zangeressen met een breed repertoire aan passende muziek voor een begrafenis of crematie. Men kan een repertoire samenstellen die geheel in lijn ligt met de favoriete muziek van de overledene of wat de nabestaanden graag willen horen tijdens de afscheidsplechtigheid. Dit kan in het crematorium, de aula bij de begrafenisondernemer of de kerk. Elke andere locatie kan uiteraard ook. Live muziek kan gebracht worden met viool, piano, cello, guitar en vele andere instrumenten.

 

De begrafenisondernemer helpt u

Uw begrafenisondernemer heeft altijd wel adressen of contactgegevens van musici die live muziek spelen op verschillende instrumenten. Hij kan u dus uitermate goed bijstaan als het gaat om het uitkiezen van de juiste muzikanten. Zo ook wanneer er live muziek gebracht moet worden of live worden gezongen. Dit kan gaan om een persoon of meerdere personen, dit naarmate er gekozen wordt voor een bepaalde groep of persoon.

 

Tekten en gedichten voordragen

Ook teksten en gedichten kunnen door deze professionele mensen worden voorgedragen. Wanneer voorlezen bij de nabestaanden door emoties niet meer mogelijk is, kunnen ze beroep doen op deze mensen. Ze hebben hierin een uitstekende opleiding genoten. Op deze manier komen de juiste woorden met de juiste intonatie correct over. Een moment van afscheid heeft men maar één keer. Beroep doen op professionele mensen met jaren ervaring kan van het afscheid een mooie en blijvende herinnering maken.

Back to top button