Archief

Overlijdensbericht is hit op internet

Overlijdensbericht is een hit op internet

Overlijdensbericht is een hit op het internet, van Mariëtte Lumbeeck

Overlijdensbericht is hit op internet.  Het overlijdensbericht, met speciale tekst en inhoud, betreffende het overlijden van Mariëtte Lumbeeck, is een grote hit op het internet. Mariëtte Lumbeeck overleed 7 oktober 2011 en wist goed wat ze er in haar overlijdensbericht moest geplaatst worden. “Diegene die koffie wensten hebben tijd genoeg gehad”.

Mariëtte had een goed beeld van hoe haar overlijdensbericht opgesteld moest worden

Ook stond er in haar bericht dat er geen rouwbrieven, bidprentjes noch een koffietafel zou gegeven worden. Dit overlijdensbericht is al massaal overgenomen door mensen op facebook en andere sociale netwerken. Het overlijdensbericht is een grote hit, het is een bericht dat iedereen aan het denken zet.

Geen bezoek meer in het rusthuis

Mariëtte wist dat velen van haar vrienden niet meer zouden langskomen in het rusthuis. Ze kreeg van velen zelfs geen kerst- of nieuwjaarskaartje meer. De familie heeft haar wens gerespecteerd en het krantenbericht zo laten publiceren door de begrafenisondernemer.

overlijdensbericht is hit op internet

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button