Archief

Patrick De Witte (52) overleden

Patrick De Witte (52) overleden

Mediafiguur Patrick De Witte is plots overleden

patrick de witte overledenMediafiguur Patrick De Witte is overleden. Dat melden verschillende media. De hoofdredacteur van het bekende P-magazine zou in elkaar zijn gestuikt door opkomende hartproblemen. Officiële bron van het bericht is de redactie van P-magazine.

“Met (pdw) verliezen we een gedreven hoofdredacteur en een briljante pen, maar bovenal een geweldig goeie, warme mens”, zo staat in een bericht op de website van het blad. De Witte werd 54 jaar oud. Hij was sinds mei 2012 hoofdredacteur van P-Magazine.

Als Vlaamse columnist en producent van televisieprogramma’s was De Witte bekend van zijn columns in onder meer Humo, MaoMagazine, Deng, De Standaard en De Morgen. Ook op het scherm was De Witte te zien. Zo was hij te zien in ‘De rechtvaardige rechters’, ‘Blinde Vinken’ en ‘De Mannen van de Macht’.

Begrafenisplechtigheid

In het crematorium Westlede in Lochristi wordt woensdag 27 februari om 14 uur afscheid genomen van Patrick De Witte. De hoofdredacteur van het weekblad P-Magazine, De Morgen-columnist en mediafiguur overleed dinsdagochtend aan een hartfalen. De burgerlijke plechtigheid is publiek toegankelijk. Enkele naasten zullen het woord nemen en muziek spelen.

19/02/2013 ©Uitvaartvlaanderen.be – bron: hln.be

Share/Bookmark

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close