Archief

Rolls Royce Phantom lijkwagen

Rolls Royce Phantom lijkwagen

Rolls Royce Phantom lijkwagen, naar de laatste rustplaats, in stijl.

Rolls Royce Phantom lijkwagenDe nieuwe Rolls Royce Phantom lijkwagen, dat is een product van Biemme Special Cars. Een dure wagen die omgebouwd werd tot lijkwagen. Deze nieuwe lijkwagen, die bijna volledig voorzien is van glas aan de achterzijde, heeft een zeer open karakter. De kist wordt uitgelicht met LED-verlichting en netjes in balans gehouden door de zelfregulerende luchtvering van de Rolls, Luchtvering wordt wel vaker voorzien in moderne nieuwe lijkwagens.

 

Tan Expo begrafenisbeurs in Bologna, presenteert de nieuwe Rolls Royce Phantom lijkwagen

De bekende achterdeuren van de Phantom zijn gebleven, zodat het personeel van de uitvaartondernemer makkelijk kunnen in- en uitstappen. Onder de motorkap ligt nog steeds de trouwe 6.75-liter V12, die de Phantom in alle stilte voortbeweegt.

Biemme Special Cars heeft laten weten dat de Rolls-Royce Phantom Hearse B12 meer dan een half miljoen euro zal kosten, maar de precieze prijs wordt pas bekendgemaakt tijdens de Tan Expo begrafenisbeurs in Bologna. Daar beleeft deze uitvaart-Rolls ook zijn debuut gekend.

24/03/2012

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button