Archief

Uw funerarium of rouwcentrum automatiseren? Met nieuwe technologie

Automatiseren van een rouwcentrum

Internet, mobiele technologie en de klanten

automatiseren-uitvaartcentrum-rouwcentrumVandaag heb je een ruim aanbod aan technologische snufjes om je uitvaartcentrum te automatiseren. Zo heb je al de 24/24u groetkamers tot een heus uitvaarthotel. De technologie staat niet stil. Ook niet in de begrafenissector. Begrafenisondernemers investeren in de toekomst om hun klanten, de maatschappij, beter te dienen in tijden van diepe rouw.

 

Voorraad

Hoeveel rouwbrieven heb je nog in stock? Van welk type? Een klik op de knop en je weet exact hoeveel je dient te bestellen. Softwareleveranciers weten hoe ze de uitvaartsector op wenken moet bedienen. Wanneer je dit niet meer zelf dient te bekijken en met een simpele druk op de knop kan weten, bespaar je veel tijd.

 

Tijd besparen

Ook de mobiele technologie kan voor begrafenisondernemers veel betekenen. Je collega vertrekt voor een bespreking met een familie en typt meteen alle gegevens in zijn computer. Zo kan iedereen van dezelfde begrafenisonderneming bekijken wanneer en waar er een begroeting, crematie of begrafenis gepland is. Ook de plaats en de uiteindelijke bestemming van de overledene is meteen geweten. Uw collega’s kunnen op die manier zelfs al de overledene overbrengen, opbaren en het papierwerk in orde brengen. Op het centrale kantoor kan iemand de opgemaakte rouwbrief meteen afdrukken.

 

Beveiliging

U bent op baan? Er wordt aangebeld aan het rouwcentrum of u wilt één van uw bewakingscamera’s bekijken? Eén druk op de knop en u kan alles volgen. Indien nodig iemand verwittigen.

 

Conclusie

De technologie kan de uitvaartondernemer helpen. Zeker wanneer je met meerdere in één bedrijf werkt. Wat een vlottere bediening van de klanten kan betekenen. Internet en mobiele technologie, het kan ook voor de begrafenisondernemer een deur openen naar sneller werken en misschien minder stress in drukke periodes.

Lees meer:

Rouwcentrum of funerarium, afscheid nemen van een overledene

Vijfde rouwcentrum in Waregem is te veel

Starcbuck Coffeeshop in een rouwcentrum

De begrafenis: online aanwezig zijn, de toekomst?

Grafmaker of grafdelver, wat is dat?

 

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button