Uitvaartgids

Rouwen via internet, met de webcam, een nieuwe trend

Rouwen via internet, een nieuwe trend

Een manier om afscheid te nemen via moderne wegen

De tijd staat niet stil, zo ook niet wanneer er iemand komt te overlijden. Mensen zijn niet meer zo mobiel op oudere leeftijd dus andere manieren worden gevonden om mensen de toegang te geven om te rouwen. Internet is hiervoor de ultieme manier om mensen te laten rouwen vanuit hun woning.

Begroeting via webcam

Begrafenisondernemers zitten niet stil, ze gaan mee met hun tijd. Ook zij willen het internet ten volle benutten en hun klanten een brede waaier aan mogelijkheden aanrijken. De begroeting van de overledene is niet altijd voor iedereen een mogelijkheid. Mensen kunnen niet tot aan het funerarium geraken of zijn verhinderd op een andere manier. Hiervoor zijn er reeds begrafenisondernemers die een oplossing kunnen bieden: De webcam.

De personen die willen groeten maken contact met de begrafenisondernemer of met de nabestaanden van de overledene en kunnen zo inloggen op de website van de begrafenisondernemer. Er worden hiervoor een aantal concrete zaken afgesproken zodat de begrafenisondernemer weet wanneer er gegroet zal worden via het internet. Hij dient hiervoor de juiste stappen te ondernemen.

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

©Uitvaartvlaanderen.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button