Archief

Vooraf betalen voor een begrafenis, geen goed idee?

Vooraf betalen voor een begrafenis, geen goed idee?

Een begrafenis vooraf betalen, of verzekeren, geen goed idee?

begrafenis vooraf betalen geen goed ideeUw begrafenis vooraf betalen of verzekeren wordt op Fox Business, een zakelijk televisiekanaal in Amerika, als niet goed bevonden. Amerika heeft een lange geschiedenis als het gaat over grote begrafenisketens en verzekeraars voor begrafenissen. Bekijk het videofragment en u zal duidelijk zien en horen dat men aanraadt om zelf geld op een spaarrekening te zetten, een maandelijks bedrag, met de begrafenisondernemer of een derde als begunstigde op te geven wanneer de dag komt dat uw begrafenisfactuur moet betaald worden. Vaak een goedkope manier om uw geld zelf te beheren en zelf te beslissen wat er gebeuren moet.

Een groeiend aantal Amerikaanse consumenten ondervinden aan de lijve dat de voorafregelingen van begrafenisbedrijven, vaak grote bedrijven, die begrafenisondernemers bezitten én begrafenisverzekeringen uitschrijven, niet altijd waterdicht zijn. Na de uitvaart komen er vaak nog grote facturen toe. Bloemen, een bepaalde grafkist is niet meer beschikbaar, u heeft iets anders gekozen of het is duurder geworden, het zijn allemaal argumenten waarmee de Amerikaanse consument geconfronteerd wordt.

Er wordt in dit artikel zelfs gesproken over fraude waarbij mensen bijna letterlijk betaald hebben om niets te krijgen. Het is altijd aan te raden goed na te lezen wat men ondertekend. Ook de kleine lettertjes. De kleine lettertjes omvatten meestal argumenten die ervoor zorgen dat men later, na de begrafenis, toch nog een aanzienlijke factuur in de bus krijgt. Deze extra facturen kunnen gaan over muziek die gedraaid werd tot bloemstukken die niet in de regeling beschreven waren.

Het is daarom ernom belangrijk dat u in detail weet wat u ondertekend, wat u krijgt wanneer u overlijdt en wat er eventueel nog dient te worden bijbetaald. Een gedetailleerde begrafenisverzekering of voorafregeling is daarom van een groot belang. Wilt u meer weten over uitvaartverzekeringen en wat de waardevolle alternatieven ervan zijn?

Bezoek onze website: verzekerjouwuitvaart.be

Watch the latest video at video.foxbusiness.com

20/05/2012

Share/Bookmark

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button