Archief

Wanneer is een uitvaartverzekering nodig of overbodig?

Wanneer is een uitvaartverzekering nodig of overbodig?

Een uitvaartverzekering wanneer is deze nodig of overbodig?

uitvaartverzekering nodig overbodigDe uitvaartsector kwam deze week naar voor in de media. Het bericht dat meerdere mensen hun begrafenisfactuur niet meer kunnen betalen, was goed voor vele media. Steeds meer mensen moeten de uitvaartfactuur van hun geliefde overledene, afbetalen.

Maar wanneer is een begrafenisverzekering aan te raden en wanneer niet? Wanneer u al een andere verzekering heeft afgesloten waarbij er bij overlijden een bedrag wordt uitgekeerd, is het aangaan van een extra uitvaartverzekering overbodig. Wanneer u geen geld heeft om een uitvaart te betalen, al is het maar het minimum, is een uitvaartverzekering aan te raden.

We raden wel aan om uw uitvaart eerst volledig met uw eigen uitvaartondernemer te overlopen en via uw uitvaartondernemer een uitvaartverzekering af te sluiten. Let goed op de kleine lettertjes in uw uitvaartcontract. Veelal is een kapitaalverzekering aan te raden, daarbij weet hoe goed hoeveel geld er wordt uitgekeerd bij overlijden en/of het kapitaal groeit.

Hierbij een kort fragment over uitvaartkosten van Kanaal Z.

 

7/8/2013 ©Uitvaartvlaanderen.be – bron filmfragment: kanaalz

Share/Bookmark

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close