Laat het smaken op het Schoonselhof
Heel wat bekende Antwerpenaren uit de culinaire wereld liggen begraven op Schoonselhof. François Xavier De Beuckelaer van Elixir d’ Anvers, chocolatier Hans Burie, Louis Roodthooft van de confiserie en Cuperus bekend om zijn koffie en thee vonden hier hun laatste rustplaats. Bedrijven die Antwerpen met een culinaire erfenis bedachten zoals chocolade Meurisse, de sigarendynastie Tinchant, chocolade Martougin en Spiers van de bananen rusten hier.
Hoe: Dit menu wordt u voorgeschoteld door maitre d’hotel Jacques Buermans, gids en voorzitter van vzw Grafzerkje. Voor de noodzakelijke proevertjes zorgt chef-kok Leen Otte, Duivel doet al. Het “poëtisch toetje” op deze culinaire wandeling, wordt verzorgd door dames van de Academie voor Muziek en Woord van Hoboken.
INFO
Wie | Jacques Buermans |
Waar | Hoofdingang begraafplaats Schoonselhof, kruispunt Krijgsbaan/Sint Bernardsesteenweg, Hoboken Krijgsbaan 5 2660 HobokenHoe geraak ik hier? |
Wanneer |
|
Prijs | € 11.11 |
Reservaties |
|
Organisatie | schoonselhofvrienden |
Links | Schoonselhof.be |
bron: uitinvlaanderen.be