Archief

19 jarige start begrafenisonderneming

19 jarige start begrafenisonderneming

Op 19-jarige leeftijd een begrafenisonderneming gestart

George Simnett, 19 jaar, is uitgegroeid tot de jongste persoon in Groot-Brittannië om een ​​uitvaartcentrum te openen. “Simnett & family” Funeral Directors opende op zaterdag in High Street, Chellaston, waar de 19-jarige George naar school ging.

George wordt geholpen door zijn moeder, Wendie, zo hoopt hij dat zijn kinderen een dag in zijn voetsporen zullen treden. Hij zei: “Ik was zenuwachtig in het begin over het idee om een bedrijf te starten maar ik heb nu het gevoel dat ik een heleboel mensen in de omgeving moet leren kennen en voel ik me echt aangemoedigd door het aantal mensen die me succes wensen. ‘ Tot drie jaar geleden, had George is van plan om een ​​boer te worden, zoals zijn grootvader, John Simnett, die toen de boerderij had op Elvaston Castle.

Maar het overlijden van George zijn grootvader bracht hem op andere ideeën. Zo zegt hij: “Na de dood van mijn grootvader, was de begrafenisondernemer zo zorgzaam en vriendelijk Nu ben ik degene die mensen kan helpen bij de harde en verdrietige momenten.”.

25/05/2012

©Uitvaartvlaanderen.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button