Archief

Amy Winehouse overleden, gecremeerd

Amy Winehouse overleden, gecremeerd

De 27 jarige Britse zangeres werd dood gevonden in London.

Vandaag overleed Amy Winehouse, de beloftevolle jonge zangeres werd dood aangetroffen in haar flat in London. Agenten troffen haar levenloze lichaam iets na 17u aan nadat ze een melding, die binnenliep via de hulpdiensten, zeer ernstig hadden genomen.

“Het onderzoek naar de doodsoorzaak is opgestart. Momenteel wordt het overlijden beschouwd als onverklaard”, aldus de politie. Wellicht zal er een autopsie volgen op het lichaam van Winehouse, om zo de doodsoorzaak te kunnen achterhalen. Momenteel gaat de politie van London uit van een overdosis drugs en drank. Het was al langer bekend dat Amy problemen had met een drugs- en drankverslaving.

‘Valerie’ en ‘Rehab’ zijn voorbeelden van andere hits van Winehouse. In 2008 kreeg ze nog ze vijf Grammy Awards. Winehouse hield er eveneens een turbulent liefdesleven op na.

Begrafenis

Volgens Joodse traditie moet het lichaam van de overledene binnen de 24u begraven worden. Amy werd in intieme kring gecremeerd. Tal van bekende artiesten waren op de plechtigheid aanwezig. Vele media speculeren over de doodsoorzaak van Winehouse, maar geen enkele wordt door de familie bevestigd.

©Uitvaartvlaanderen.be

______________________________________________________________________________

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button