Archief

Begrafenisondernemer zonder grafkist

Begrafenisondernemer zonder grafkist

Een begrafenisondernemer zonder grafkist, maakt een blunder

begrafenisondernemer zonder grafkistEen Britse begrafenisondernemer heeft geen grafkist voor een overledene die moest worden opgebaard. De 48-jarige Steven Rudderham’s ouders kwamen kort na het overlijden, hun zoon groeten. Hun zoon kwam te overlijden door een zelfdoding. De uitvaart werd geregeld met Co-operative Funeralcare, een grote uitvaartketen. Wanneer men zou denken dat men meerdere filialen heeft, als grote uitvaartketen, heeft men het mis.

Wanneer de ouders hun zoon wilde groeten, kreeg men te horen dat de gekozen kist niet op voorraad was. Men kon hun zoon wel op een tafel leggen met een wit laken over hem. Men kreeg de waarschuwing mee, dat het geen mooi beeld zou zijn, als laatste afscheid. De ouders van de man waren enorm ontzet. De ouders van de overledene reageren: “Een begrafenisondernemer zonder grafkist, is als een snoepwinkel zonder snoep, ongelooflijk”.

Na drie dagen zonder begroeting werd Steven overgebracht naar een goedkopere en andere begrafenisondernemer. Deze begrafenisondernemer zal de uitvaart volledig verzorgen. Bij de uitvaartketen reageert men vol spijt. “We waren niet in de mogelijkheid de grafkist tijdig naar ons uitvaartcentrum te krijgen. We zullen geen kosten aanrekenen aan de familie”.

26/02/2013 ©Uitvaartvlaanderen.be

Share/Bookmark

pijltjeAlle uitvaartnieuws volgen?

pijltjeAlles over begrafenissen en aanverwante onderwerpen

pijltjeNieuwsarchief

pijltjeBekende overledenen 

 

 

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button