Nieuws

Bizar ongeval op het kerkhof van Broechem

grafzerkOp het kerkhof van Broechem heeft een bizar ongeval plaatsgevonden.  Een auto is op een grafzerk gereden, de grafzerk is daardoor erg beschadigd.  De auto was er los opgereden.

 

Een koppel uit Heist-op-den-berg besloot om die avond naar het kerkhof te rijden, om het graf van de grootmoeder te gaan bezoeken.  Op het kerkhof kreeg het koppel ruzie waarop de vrouw van het koppel weg wandelde uit het gesprek.

Toen ze zich omdraaide, zag ze dat haar vriend de wagen in achteruit had gezet en tegen een grafzerk was gereden. Maar in plaats van zijn verantwoordelijkheid te nemen, stapte hij uit en ging hij ervandoor.

De politie kwam ter plaatse en trof alleen de vrouw aan. Zij verklaarde dat haar vriend geen rijbewijs heeft. Een takelwagen moest de auto van de zerk komen heffen.

Diezelfde vriend had ondertussen al zijn voorzorgsmaatregelen genomen: hij had naar de politie gebeld om te zeggen dat zijn vriendin achter het stuur had gezeten. Hij zal nog een uitnodiging krijgen om het allemaal haarfijn te komen uitleggen.

bron: gva.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button