NieuwsUitvaart

Digitaal de weg vinden naar een overledene in Koksijde

begraafplaats-koksijdeVia een handige online toepassing op de website van Koksijde, kan je voortaan vanaf je pc of telefoon gemakkelijk de ligplaats van een overledene vinden.  In Koksijde zijn er drie begraafplaatsen.  Koksijde centrum, Oostduinkerke en Wulpen.

Op deze drie begraafplaatsen liggen 11.000 overledenen.  Tot 7.400 grafzerken.  Wanneer men een overledene wil vinden, is dat voor een bezoeker niet altijd evident.  Daarom wil men de zoektocht van bezoekers vereenvoudigen.

Via het handige Geoloket kan men via de website van Koksijde heel snel de laatste rustplaats van een overledene terugvinden.  Het is een heus begraafplaatsenloket geworden.  Ook via uw smartphone kan u online perfect op het Geoloket om zo ter plaatsen uw zoektocht verder te zetten.

Het ingeven van bepaalde gegevens geven de garantie om snel een overledene en de laatste rustplaats te vinden.  Je kunt zoeken op (een deel van) de naam, geboortedatum, sterfdatum of ligging. Als zoekresultaat in de online toepassing krijg je de gegevens over de overledene, de ligging van het graf en zelfs een foto van het zerk te zien.

Alle graven worden duidelijk en overzichtelijk in de overzichtskaart weergegeven. Je kan ook klikken op het graf, op die manier krijg je de gegevens van de overledene(n).

Via deze link kan je online uw zoektocht beginnen.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button