Archief

Een herinneringsteen voor bij de crematie

Een herinneringsteen voor bij de crematie

Een herinneringsteen voor tijdens de crematie, nieuw product

Een herinneringsteen voor bij de crematieEen herinneringsteen voor bij de crematie – Producten voor de uitvaartsector blijven op de markt komen. Zo ook deze herinneringsteen. Zoals we reeds het crematiesteentje kennen, dat een unieke nummer draagt en de afkorting of naam van het crematorium, is er nu ook het herinninergsteentje. Deze steen kan men laten maken met een gepersonaliseerde tekst.

Het steentje zal dan tijdens het gehele crematieproces aanwezig blijven bij de overledene. Van het begin tot het einde van de crematie. De herinneringsteen is een vuurvaste steen die niet stuk kan gaan tijdens de crematie. Ook de hoge temperaturen kan het vuurvaste herinneringsteentje aan.

Uiteraard en hoe kan het ook anders, komt die nieuwe product vanuit Amerika. Het draagt daar de naam “memorystone”. Een Amerikaans begrafenisondernemer bracht het onlangs op de markt en verkoopt het product aan zijn rouwende families.

10/09/2013 ©Uitvaartvlaanderen.be Рfoto: memrystone.com

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button