ArchiefNieuws

Een urne in de vorm van het hoofd van de overledene

Een urne in de vorm van het hoofd van de overledene

gepersonaliseerde-urneDe markt van begrafenisartikelen wordt steeds groter en dit op verschillende manieren. Soms ook letterlijk. Een gepersonaliseerde urne dat dezelfde afmeting en vorm heeft als het hoofd van de overledene behoort sinds kort tot de mogelijkheid. In dit hoofd kan men de as bewaren van de overledene.

Een Amerikaans bedrijf, hoe kan het ook anders, brengt deze nieuwe unieke urne op de markt. Eerder was ze al te zien op de uitvaartbeurs in Parijs, waar men veel aandacht gaf aan dit nieuwe product. Het ziet er naar uit dat de markt van urnen en andere uitvaartproducten steeds een stapje verder komt te staan. Zeker en vast met dit nieuwe product.

Toch mag men dit nieuwe concept niet bekijken als een gewone urne. Zeker niet wanneer men het prijskaartje bekijkt. Alles hangt af van wat men in bestelling plaatst. Hoe ziet het hoofd van de overledene er uit? Met een baard of zonder? Dit maakt weliswaar het prijskaartje groter of kleiner. Standaard, met gave huid, mag men toch snel rekenen op een kleine 2.500 euro wanneer men dit echt wil.

De vraag is nog maar, gaat dit product in Europa aanslaan? Is dit té nieuw voor onze markt en zal men op deze manier een urne thuis of elders willen bewaren? We volgen het op.

foto en product: cremations solutions

Share/Bookmark

©Uitvaartvlaanderen.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button