ArchiefNieuws

Eeuwig rusten vlakbij Marilyn Monroe voor 500.000 dollar

Eeuwig rusten vlakbij Marilyn Monroe voor 500.000 dollar

grafmonroe

Het graf dat rechtover dat van Marilyn Monroe ligt op het kerkhof van Westwood Village Memorial Park, Los Angeles, staat sinds vrijdag te koop op de internetveilingsite eBay. Kostprijs om aan de tenen te mogen liggen van de voormalige Amerikaanse actrice: 500.000 dollar.

Het is ene Richard Poncher die nu uitkijkt op de laatste rustplaats van Monroe. Hij stierf 23 jaar geleden op 81-jarige leeftijd. Zijn weduwe, Elsie Poncher, heeft echter besloten om de resten van haar echtgenoot te verhuizen om haar huis van 1,6 miljoen dollar in Beverly Hills te kunnen afbetalen.

“Ziehier de eenmalige gelegenheid om de eeuwigheid door te brengen tegenover Marilyn Monroe”, luidt het in de advertentie. MM-fans die geen 500.000 dollar over hebben voor hun laatste rustplaats: op het kerkhof van Westwood Village Memorial Park, waar ook Natalie Wood, Truman Capote en Farrah Fawcett begraven liggen, is er ook nog een plaatsje op twee rijen van hun idool. Daar hangt het iets bescheidener prijskaartje van 250.000 dollar aan.

17/08/09

Share/Bookmark

©Uitvaartvlaanderen.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button