ArchiefNieuws

Gemeente Stabroek bouwt nieuwe aula

Gemeente Stabroek bouwt nieuwe aula

Gemeente Stabroek bouw moderne aula voor afscheidsplechtigheden

stabroek bouwt nieuwe aula De gemeente Stabroek bouwt op de bestaande begraafplaats Vossenveld, een gloednieuwe aula voor afscheidsplechtigheden. Het huidige gebouw, met mortuarium, wordt daarmee uitgebreid. Dit nieuwe project werd maandagavond goedgekeurd door de gemeenteraad. Hiermee wil de gemeente tegemoet komen aan de stijgende vraag naar plaatsen om burgerlijke afscheidsplechtigheden te kunnen houden.

Deze nieuwe aula zal aan 120 mensen plaats kunnen bieden voor afscheidsplechtigheden. Ook het reeds aanpalende gebouw, met kleine aula, geeft de mogelijkheid om meer mensen binnen te kunnen laten. De open en moderne look, die water, glas en licht combineert, geeft een gevoel van rust en sereniteit. Hiermee is de architect perfect ingegaan op wat een serene aula nodig heeft, tijdens een afscheidsplechtigheid. Stabroek investeert ook in moderne technologie, zo zal er de mogelijkheid zijn om beeld en klank te kunnen weergeven tijdens plechtigheden.

Begrafenisondernemers uit de regio moesten vaak uitwijken naar feestzalen of andere plaatsen om burgerlijke uitvaartplechtigheden te kunnen houden. Hiermee wordt perfect ingespeeld door de gemeente om deze vraag op te vangen. Daar begrafenisondernemers werkzaam in Stabroek geen aula van zulke capaciteit bezitten, is dit een goede oplossing.

25/04/2012

Share/Bookmark

©Uitvaartvlaanderen.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button