Nieuws

‘Je krijgt 18 miljoen euro, als je deze opdrachten uitvoert’

erfenis-laatste-wilsbeschikkingVastgoedmiljonair Maurice Laboz was een de 77-jarige man wanneer hij stierf.  Hij liet een opmerkelijke erfenis na voor zijn twee dochters Marlena (21) en Victoria (17). De verbazing was echter wel groot toen bleek dat de meisjes het geld niet zomaar kregen, maar eerst een aantal opdrachten moesten volbrengen.

Regels van Laboz:

*Marlena (21) en Victoria (17) zullen elk 10 miljoen dollar erven op het moment dat ze 35 worden. Maar ze kunnen het geld al eerder handen krijgen indien ze consequent de regels van hun vader volgen. Bijvoorbeeld:

* Marlena zal 500.000 dollar (omgerekend 453.000 euro) ontvangen indien ze in het huwelijk treedt, maar enkel wanneer haar man een verklaring ondertekent waarin hij afstand doet van het geld;

* Ze strijkt nog eens 750.000 dollar (omgerekend 680.000 euro) op als ze afstudeert aan een erkende universiteit en als ze in 100 woorden uitlegt wat ze wil doen met het geld. Beheerders die zijn aangewezen door haar vader zullen de motivatie beoordelen.

* Beide dochters zullen een grote financiële bonus krijgen indien ze tegen 2020 een behoorlijk salaris verdienen. Elke dochter zal een jaarlijkse uitbetaling krijgen die overeenkomt met driemaal hun jaarsalaris;

* Indien de dochters kinderen hebben en niet buitenshuis werken, dan ontvangen ze uit handen van de beheerders drie procent van de fondsen elke eerste januari maar dan moeten de kinderen wel binnen het huwelijk geboren zijn.

* De zussen kunnen hetzelfde bedrag verdienen indien ze zorgen voor hun moeder Ewa (58), die verwikkeld was in een scheiding met hun vader voor zijn dood. Zij werd niet opgenomen in de erfenis en heeft aangegeven de nalatenschap te betwisten.

bron: gva.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button