NieuwsOpmerkelijk

Komt Mickey Mouse straks naar je uitvaart?

Naast bruiloften zou Disney wel eens uitvaarten gaan organiseren

Walt Disney World is niet alleen de beste vakantiebestemming ter wereld, het is ook de nummer één bestemming voor bruiloften. Maar met nieuwe end-of-life-services die zojuist zijn aangekondigd, is dit misschien wel de eerste plaats voor ‘begrafenisbegrafenis’!

Disney heeft meer dan honderd Cast Members beschikbaar om bruiloften te houden, van alle verschillende religieuze en seculiere achtergronden. Samen met hen leiden ze dagelijks honderden bruiloften overal in Walt Disney World.

Mensen brengen soms as mee van hun dierbare overledene en verstrooien die as in Disney World.  In grachten, rond de attracties en bij hun favorieten eetkramen.  Je kan het zo gek niet bedenken of het gebeurt met as van een overledene in Walt Disney World.

Disney heeft al laten weten te willen meewerken en hun gasten te willen geven wat ze willen, al is dat een begrafenis met alle toeters en bellen. Vanaf begin 2019 biedt Disney nieuwe “Magical Funeral®” -services aan in het funeral paviljoen dat nu in aanbouw is, om te worden gevestigd in het Grand Floridian Resort & Spa.

Men gaat ervan uit dat Disney troost kan brengen op momenten dat het erg pijn doet.  Als men kan vieren met een bruiloft, moet men ook kunnen afscheid nemen bij Disney.  Benieuwd hoe men de echte Disney figuren zal inzetten tijdens uitvaarten in het nieuwe funeral paviljoen.

 

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button