NieuwsOpmerkelijk

Na overlijden, een tatoeage bijhouden

tatoeage-bewaren-overledeneDe concepten die mogelijk zijn na de dood, blijken uit te breiden.  As van de overledene laten tatoeëren is al een mogelijkheid.  Vandaag biedt de National Association for the Preservation of Skin Art of kortweg NAPSA, de mogelijkheid om een tatoeage van de overledene te laten verwijderen en bij te houden.

Een tatoeage laten inkaderen en bijhouden.  Het is voor bepaalde mensen misschien wat luguber, maar voor anderen een waardevolle herinnering.  Save My Skin is de naam van het nieuwe concept van NAPSA. Om dit te kunnen doen moet je je aanmelden bij NAPSA om je tattoos te registeren. Als je komt te overlijden, verwijdert de organisatie ze binnen de 60 uur en de nabestaande ontvangt je tatoeage drie tot zes maanden later.

Gratis is deze dienst niet, integendeel het kost heel wat.  Bij inschrijving betaal je al 100 euro en per jaar moet je een abonnementskost van 52 euro neertellen.  Hoe raar deze dienst ook is, er is een week na de lancering van deze dienst al vraag om 21 tatoeages te verwijderen.  Van persoonlijke herinneringen gesproken.

Video: dailymail.co.uk

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close