NieuwsUitvaart

Nieuwe afscheidsruimte begraafplaats Grembergen

Nieuwe afscheidsruimte begraafplaats Grembergen

Om deze werken in alle sereniteit te kunnen uitvoeren, werd er beslist om de begraafplaats volledig af te sluiten voor het publiek tijdens de werkuren. Deze werken vangen aan op 2 mei en zullen tot 16 juni duren.

Op 30 januari 2017 besliste het college van burgemeester en schepenen om een afscheidsruimte te plaatsen op de begraafplaats van Grembergen, op het perceel links aan de vijver. Deze overdekte afscheidsruimte laat toe dat elke begrafenis op een serene manier kan gebeuren. Een overdekte afscheidsruimte op alle begraafplaatsen van Dendermonde is een prioritaire doelstelling in de meerjarenplanning.

Als voorbereiding op het plaatsen van deze afscheidsruimte moeten er werken gebeuren, waaronder het ondergronds ontruimen van een gedeelte van de begraafplaats. Deze werken zullen enige hinder met zich meebrengen, waaronder een geurhinder. Wij doen het nodige om de geurhinder in de mate van het mogelijke te beperken.

Indien er tijdens de periode van werken, een afscheid zou plaatsvinden, worden de werken stilgelegd en zal de begraafplaats toegankelijk zijn. Het sluiten van de begraafplaats is pas voorzien vanaf 15 mei.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button