Archief

Een ocmw-begrafenis gevolgd door een mercedes E-Klasse coupé

Een ocmw-begrafenis gevolgd door een mercedes E-Klasse coupé

Een dame van 98 jaar wordt begraven door het OCMW

ocmw-uitvaart-gevolgd-door-mercedesMevrouw T. overlijdt op zondag in een RVT. De begrafenisondernemer wordt gecontacteerd om het lichaam van de overledene over te brengen naar zijn funerarium. Het is hij die door het OCMW aangesteld wordt om ervoor te zorgen dat mevrouw T. een waardige uitvaart krijgt.

Mevrouw T. krijgt een uitvaart zoals elke persoon die door het OCMW begraven wordt, een crematie met asverstrooiing, toch in die bepaalde gemeente. De familie van mevrouw T. komt al jaren niet meer op bezoek bij haar en wilde niets meer met haar te maken hebben.

De dag van de uitvaart komt de familie toch naar de uitvaart, zeer onverwacht. Na de uitvaart rijdt de familie mee naar het kerkhof. Opvallend is dat, de familie met een grote mercedes E-Klasse Coupé rijdt, als eerste wagen achter de lijkwagen.

De begrafenisondernemer krijgt zijn geld van het OCMW. De morele vraag is, moet de staat opdraaien voor de persoonlijke wens een familie die met een moeder niets meer te maken wil hebben? Of wordt het geld verhaald op de familie? Dit is nog maar de vraag.

26/02/2011

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close