Archief

Online je uitvaart bestellen

Online je uitvaart bestellen

Online je uitvaart bestellen, een goede zaak?

online je uitvaart bestellenIs online je uitvaart bestellen, een goede zaak of niet? Ongetwijfeld valt over dit onderwerp lang te praten. Zeker door begrafenisondernemers. Een Spaans bedrijf plant online uitvaartmogelijkheden voor een hele goedkope prijs. Een teraardebestelling, want uiteindelijk is het enkel dat, kost amper €1.000. Kist inbegrepen, het allergoedkoopste model. Wanneer een klant zijn uitvaart bestelt via de website en later komt te overlijden, voeren begrafenisondernemers die aangesloten zijn bij de website van het Spaanse bedrijf, de uitvaart uit.

De prijzen zijn scherp

De prijzen van deze online aanbieder zijn scherp. Echter kan men zich de vraag stellen of niet elke begrafenisondernemer een uitvaart kan uitvoeren voor dezelfde prijs of misschien zelfs veel minder. Niet elke begrafenisondernemer werkt voor dezelfde prijzen, dat is logisch. Wat houdt een uitvaart in? Wat zijn de wensen van de nabestaanden?

Een begrafenis met veel toeters en bellen, een dure kist, veel en duur drukwerk, een arsenaal aan bloemen, zijn enkele voorbeelden van wat een uitvaart duur kan maken. Men kan zich ook nog deze vraag stellen: wil men een goedkope uitvaart of niet? De crisis zal hoe dan ook roet in het eten gooien. Zeker in Spanje.

Je eigen begrafenisondernemer kan men altijd als aanspreekpunt gebruiken, om de eigen uitvaart samen te stellen. Hij of zij is de persoon op de juiste plaats die u met alle belangrijke, veelal lokale, informatie zal bijstaan. Ook uw begrafenisondernemer kan een budgetuitvaart geven, alles hangt af van wat er gevraagd wordt.

4/3/2013 ©Uitvaartvlaanderen.be

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button