Archief

Seks en grafkisten: controverse

Seks en grafkisten: controverse

Seks en grafkisten verkopen, een controverse in Polen

grafkist en seksSeks en grafkisten, in Polen kan het blijkbaar. Seks kan alles verkopen, zo zou je denken. Zelfs doodskisten. Maar wat sommigen prachtig vinden is voor een ander ziekelijk beledigend. De Poolse lijkkistfabrikant Linder publiceerde een “sexy kalender” van naar eigen zeggen: “mooie Poolse dames die gezien mogen worden” die verleidelijk naast hun producten gepresenteerd worden.

De “prachtige vrouwen” verschijnen topless of zijn schaars gekleed in lingerie, bikini’s en korsetten in verschillende scènes die ver van de realiteit liggen  Het bedrijf is ervan overtuigd dat ze op deze manier meer grafkisten zullen verkopen en zo het bedrijf bekender te kunnen maken.

Of dit in het toch wat conservatieve Polen zal lukken, is de vraag. Is men als begrafenisondernemer of consument bezig met seks of andere gerelateerde vormen van kunst wanneer men met een overlijden te maken krijgt?

Het nieuws van deze publicatie reist de wereld rond. Vele nieuwsdiensten praten over een rare combinatie van producten en bepaalde delen van de vrouw. Er zijn zelfs foto’s waar een man vastgebonden op een stoel zit, waarbij een vrouw hem onder controle houdt. We geven graag enkele van deze foto’s mee.

Oordeel zelf:

seks en grafkisten

 

seks en grafkisten

 

seks en grafkisten

Bekijk alle afbeeldingen via deze link

6/11/2012 foto’s: Piotr Falencik

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close