NieuwsOpmerkelijk

Voetbalstadions Beerschot, Lierse en Beveren voortaan beschikbaar als locatie voor begrafenissen

Voetbalfans kunnen voortaan een uitvaart houden in de stadions van Beerschot, Lierse en Beveren. Dat is een initiatief van Fubo, een bedrijf dat speciale locaties aanbiedt voor uitvaarten, in samenwerking met de clubs. “We begrijpen dat voetbal voor veel mensen meer is dan een sport.

Het is een manier van leven en een deel van hun identiteit”, aldus Sascha Goldstein van Fubo. Tijdens de uitvaart heb je zicht op het veld en zijn er memorabilia zoals de eerste gouden schoen van Rik Coppens Luther Rommens van voetbalclub Beerschot. De begrafenissen in het stadion van Beerschot vinden plaats in hun Museum XIII. Dertien is het stamnummer van de club in het Antwerpse Kiel.

“Dit is een multifunctionele ruimte die al gebruikt wordt voor vergaderingen, conferenties, huwelijken en VIP-diners bij wedstrijden”, zegt communicatieverantwoordelijke Luther Rommens. “Je hebt er uitzicht op het veld en er zijn heel wat authentieke memorabilia, zoals oude bekers en de eerste gouden schoen van Rik Coppens.”

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button