Archief

Supermarkt grafkist, toch geen goed idee?

Supermarkt grafkisten toch niet zo evident

Supermarktketen Wall Mart brengt slechte levering grafkisten

casket_wall_martWall Mart levert slecht aan begrafenisondernemers. Dat de Amerikaanse begrafenisondernemers het niet leuk vinden dat je bij de supermarkt “Wall Mart” dezelfde kist kan kopen die ruim 35% goedkoper is, is al langer geweten. Op Youtube vertelt een eerste begrafenisondernemer zijn ervaringen over de samenwerking met Wall Mart en vooral de levering ervan.

Toen zijn rouwende familie besliste om een kist te bestellen, online in de webshop van Wall Mart, vond hij het op zich geen slecht idee. Bij wet mag de Amerikaanse consument de grafkist elders aankopen. Tot dat de kist door Fed Ex afgeleverd moest worden.

De loodzware grafkist stond op een transpallet verpakt in karton. Wat er echter niet werd bijverteld door Wall Mart of Fed Ex is het feit dat de begrafenisondernemer de transpallet zelf uit de vrachtwagen moet halen. Iets wat voor vele begrafenisondernemers een brug te ver is. De meeste ondernemers hebben zelfs geen materiaal voorzien om een transpallet te verslepen.

Toen de begrafenisondernemer Fed Ex vroeg om de transpallet alsnog uit de vrachtwagen te halen werd er meteen gevraagd naar een supplement. Na het betalen van dit supplement werd de grafkist bij de begrafenisondernemer binnengebracht. Dit verhaal vond de begrafenisondernemer wel interessant voor zijn collega’s en zette het meteen op Youtube.

Share/Bookmark

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button