Archief

Dagelijks sterven 19.000 Facebook gebruikers | Uitvaartvlaanderen.be

Dagelijks sterven 19.000 facebook-gebruikers

Elke dag sterven er gemiddeld 19.000 gebruikers van het bekende Facebook

dagelijks sterven 19.000 facebook gebruikersEr sterven elke dag 19.000 gebruikers van de bekende website Facebook. Laten we enkele cijfers van dichtbij bekijken. Het huidige aantal gebruikers van Facebook is ergens in de buurt 845 miljoen. De ruwe jaarlijkse sterfte over de hele planeet is 8,37 sterfgevallen per 1000 individuen.

Dit cijfer wordt afgeleid uit de CIA World Factbook op de wereldwijde sterfte statistieken en is niet altijd exact, dus we hebben te maken met een brede benadering. Na het berekenden, betekent dit dat meer dan 7 miljoen Facebook-gebruikers sterven elk jaar. Deel dat door 365 dagen, en u zoekt op meer dan 19.000 Facebook-gebruikers sterven dagelijks.

Daarom bouwde Facebook een Memorialization Mode. Deze wordt geactiveerd wanneer nabestaanden contact opnemen met Facebook. Zodat Facebook het mogelijke kan doen om de account van de overledene, als herinneringspagina online te plaatsen. De herinneringspagina kan enkel door de door de overledene zelf goedgekeurde vrienden, gelezen worden. Contactgegevens en gevoelige privacy informatie wordt verwijderd. Zo wordt er ook een “muur” voorzien waarop de vrienden en familieleden herinneringen op kunnen posten. Ook wordt de account gedesactiveerd zodat men niet meer kan inloggen op de pagina van de overledene.

8/5/2012

Share/Bookmark

pijltjeAlles over begrafenissen en aanverwante onderwerpen

pijltjeNieuwsarchief

pijltjeBekende overledenen 

©Uitvaartvlaanderen.be

______________________________________________________________________________

 

 

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button