BegraafplaatsenNieuws

Deel kerkhof Nijlen niet bereikbaar op 26 en 27 juni

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni zal een deel van het kerkhof in Nijlen niet bereikbaar zijn. Dit komt door werken aan de begraafplaats.

Het gaat om het gedeelte achteraan het kerkhof, waar momenteel nog geen graven zijn. Hier zal een nieuw pad aangelegd worden voor bezoekers die naar achteren willen gaan.

De werken zullen starten op vrijdag 25 juni en duren tot en met maandag 28 juni. Tijdens deze periode zal het betreffende deel van het kerkhof afgesloten zijn voor bezoekers.

Bezoekers die wel toegang wensen tot het kerkhof, kunnen terecht aan de ingang vooraan. Hier zal alles gewoon open blijven en kunt u nog steeds uw dierbaren bezoeken.

De gemeente Nijlen vraagt begrip voor eventuele overlast die deze werken met zich meebrengen. De nieuwe aanpassingen zullen er echter voor zorgen dat het kerkhof in de toekomst beter toegankelijk is voor iedereen.

Het is belangrijk om te weten dat er tijdens deze werken geen ceremonieën of begrafenissen plaatsvinden op het betreffende stuk van de begraafplaats. Alles verloopt dus gewoon volgens planning aan de voorkant van de begraafplaats.

Voor verdere vragen of informatie omtrent deze werken kan men terecht bij de dienst Burgerzaken van de gemeente Nijlen.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button