Nieuws

Eerste baby-uitvaartondernemer van België

Ouders vinden bij een gewone begrafenisondernemer niet altijd wat men wil

An Andries (46) uit Kessel-Lo start in ons land de eerste uitvaartdienst voor baby’s. Met ‘Nooit Vergeten’ wil ze ouders van overleden sterrenkindjes op een gepaste en warme manier ondersteunen in hun afscheidsproces.

An opent de nieuwe begrafenisondernemeing voor baby’s in haar ouderlijk huis in Kessel-Lo, in de woonkamer vind je nu verschillende kistjes, mandjes en draagzakjes voor overleden baby’s.

“In 2014 is mijn mama overleden aan longkanker. De laatste drie weken van haar leven heb ik haar thuis verder verzorgd en zijn we samen haar uitvaart beginnen voorbereiden. Haar assen strooiden we uit in de tuin. Na die ervaring werd het mij duidelijk dat mijn roeping in de uitvaartsector lag en ik hier het verschil wou maken. Toen ik werkte bij een uitvaartonderneming werd ik heel vaak geconfronteerd met ouders die hun kindje hadden verloren en dat was de aanzet”, zegt An.

Volgens An hebben ouders die een kindje verliezen net nood aan speciale begeleiding.  Dat kunnen zij bij haar sneller terugvinden dan bij een gewone begrafenisondernemer, die niet altijd een grote keuze aan uitvaartproducten heeft als het gaat om het overlijden van een kindje.
Een brede waaier aan mogelijkheden en producten voor baby’s zijn te vinden bij de baby-begrafenisondernemer.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button