BegraafplaatsenNieuws

Hoofdtoegang begraafplaatsen Centrum Brasschaat en Maria-ter-Heide twee weken afgesloten

Hoofdtoegang begraafplaatsen Centrum Brasschaat en Maria-ter-Heide twee weken afgesloten

In Brasschaat worden er momenteel werken uitgevoerd aan de hoofdingangen van de begraafplaatsen in het Centrum en in Maria-ter-Heide. Hierdoor zijn deze ingangen tijdelijk afgesloten voor een periode van ongeveer twee weken. Dit kan mogelijks voor enige hinder zorgen bij mensen die op zoek zijn naar een specifiek graf of willen rouwen bij het graf van hun dierbare.

Noodzakelijke werken

De werken aan de begraafplaatsen zijn echter noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alles veilig blijft voor bezoekers en medewerkers. Het is belangrijk dat deze werken zo snel mogelijk worden afgewerkt, zodat de normale gang van zaken op de begraafplaatsen kan worden hervat.

Tweede ingang beschikbaar

Ondanks dat de hoofdingangen tijdelijk afgesloten zijn, blijven beide begraafplaatsen wel toegankelijk via hun respectievelijke tweede ingang: in het Centrum bevindt deze zich aan de Miksebaan, terwijl deze zich in Maria-ter-Heide bevindt aan della Faillestraat. Het is dus nog steeds mogelijk om een bezoek te brengen aan de graven van geliefden die hier begraven liggen.

Oorlogsslachtoffers

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat op beide begraafplaatsen Belgische oorlogsslachtoffers begraven liggen. Deze mensen hebben hun leven gegeven voor ons land en verdienen onze eerbied en respect. We moeten er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun rustplaats veilig en toegankelijk is, zelfs als dit betekent dat we tijdelijk moeten omrijden om de begraafplaatsen te bereiken.

Veiligheid

De afsluiting van de hoofdingangen van de begraafplaatsen in het Centrum en Maria-ter-Heide kan voor enige hinder zorgen, maar het is belangrijk om te onthouden dat deze werken noodzakelijk zijn voor de veiligheid van iedereen die deze begraafplaatsen bezoekt. We moeten er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze rustplaatsen toegankelijk blijven voor iedereen die wil rouwen of hun respect wil betuigen aan onze gevallen helden.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button