NieuwsOpmerkelijk

Man vaart in doodskist op een mistig meer…

man-doodskist-varen-meerDeze man die in een doodskist vaart op een meer, heeft Australiërs deze week de stuipen op het lijf gejaagd. Het mysterieuze figuur vaarde over een meer in Canberra in een doodskist en droeg kledij van een begrafenisondernemer. Dat meldt lokale media.

De man verscheen in de mist in de vroege morgen. Omstanders vroegen de man waar hij heen ging waarop de man reageerde met: “Naar begraafplaats Queanbeyan, want ik moet een graf klaarmaken voor 15.00 uur”.

Een van de omstanders, Jeanne Mclaughlan, maakte foto’s van de man en vertelde aan de Canberra Times dat hij een smoking en hoge hoed droeg. De doodskist bleek toen de man dichterbij de kant kwam een omgebouwde kayak, met plastic bloemen te zijn.

Volgens sommigen leek de man nogal op een Australische kayaker genaamd Tom Simmat, maar belletjes naar de kayaker bleven onbeantwoord. Wel ontving de krant een mysterieuze e-mail van afzender ‘de verloren begrafenisondernemer’. Daarin vertelde hij dat hij zijn identiteit niet kon vrijgegeven.

Ook zei hij: “We weten allemaal dat Superman, Spiderman en Wonder Woman hun mysterieuze status verloren zodra hun identiteit bekend werd”. De mysterieuze vaarder werd vorige maand ook al gespot.

bron: metro.nl – foto: Jeanne Mclauchlan

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button