BegraafplaatsenNieuws

Overwoekerd begraafpark in Zelzate opnieuw netjes gemaakt

Overwoekerd begraafpark opnieuw netjes gemaakt

Het begraafpark in Zelzate was de afgelopen jaren flink overwoekerd geraakt. De gemeente heeft nu besloten om het park weer netjes te maken en ervoor te zorgen dat het er weer verzorgd uitziet.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het opknappen van het begraafpark. Er zijn nieuwe paden aangelegd, bomen gesnoeid en struiken verwijderd. Ook zijn er nieuwe planten geplaatst en is het gras weer netjes gemaaid.

Het resultaat mag er wezen: het begraafpark ziet er weer keurig uit. Dit is niet alleen prettig voor de nabestaanden van de overledenen die hier begraven liggen, maar ook voor andere mensen die het park willen bezoeken.

Het is belangrijk dat een begraafplaats goed onderhouden wordt. Hiermee tonen we respect voor de overledenen en hun nabestaanden. Bovendien draagt een nette begraafplaats bij aan een mooie uitstraling van de gemeente.

De gemeente Zelzate heeft met dit project laten zien dat ze waarde hechten aan een verzorgde omgeving, ook als het gaat om een plek waar mensen begraven worden. Het is mooi om te zien hoe zij zich ingezet hebben om dit doel te bereiken.

Laten we hopen dat andere gemeenten in België dit goede voorbeeld volgen en ervoor zorgen dat alle begraafplaatsen in ons land goed onderhouden worden. Zo kunnen we ervoor zorgen dat deze plekken de rust en sereniteit uitstralen die ze verdienen.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button