NieuwsOverlijden bekende personenOverlijden bekende persoon

Uitvaart Martine Tanghe vindt plaats in besloten kring

Uitvaart Martine Tanghe vindt plaats in besloten kring

De uitvaartplechtigheid van gewezen VRT-journaliste en nieuwsanker Martine Tanghe zal plaatsvinden in besloten kring, zo meldt de VRT. Duizenden mensen hebben ondertussen al een boodschap achtergelaten in het online rouwregister.

Volgens de VRT heeft de familie van Martine Tanghe gevraagd om de afscheidsplechtigheid in besloten kring te houden. Aan de pers wordt gevraagd om geen beelden of verslag van de plechtigheid te maken, zodat de familie in alle rust afscheid kan nemen.

Voor kijkers die nog afscheid willen nemen, is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap voor haar en haar familie achter te laten via vrt.be of bedanktmartine@vrt.be. Enkele duizenden mensen hebben al gebruik gemaakt van deze gelegenheid en hun steun betuigd in het online rouwregister.

Martine Tanghe is afgelopen weekend op 67-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Kort nadat het nieuws van haar overlijden bekend werd gemaakt, kwamen er talloze reacties binnen van collega’s, vrienden, politici, bekende figuren en zelfs het koninklijk paleis.

Hoewel het triest is dat er geen grote publieke begrafenis zal zijn voor Martine Tanghe, begrijpen we dat dit een persoonlijke keuze is die door haar familie is gemaakt. Het is belangrijk dat zij de gelegenheid krijgen om in alle rust afscheid te nemen van hun geliefde.

We herinneren ons Martine Tanghe als een geweldige journaliste en nieuwsanker die gedurende vele jaren het gezicht van de VRT was. Haar professionaliteit, integriteit en warmte zullen gemist worden door velen. Laten we haar nalatenschap koesteren en onze steun betuigen aan haar familie in deze moeilijke tijd.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button