Archief

Begrafenissen niet gigantisch duurder op korte termijn

Uitvaarten niet gigantisch duurder op korte termijn

Laat u niet bang maken

een-begrafenis-zal-niet-gigantisch-duurder-worden-op-korte-termijnEen begrafenis kost geld. Dat weet iedereen. Dat is ook zo. Maar dat een begrafenis op korte termijn een bom extra geld zou gaan kosten, is taboe. Geen enkele wetenschap heeft dit bewezen. Toch wordt die slogan vaak gebruikt in de media. Waarom zou u plots extra geld moeten ophoesten om een begrafenis te betalen? En dit op korte termijn?

Vandaag kost een uitvaart al snel 3500 euro. Zonder de kosten van een koffietafel en eventueel een grafmonument. Alles is afhankelijk van wat u kiest en hoe de uitvaart in elkaar steekt. Hoe verder men moet rijden, hoe duurder. Hoe meer u bestelt, hoe duurder. Het is eigenlijk compleet hetzelfde zoals in eender welke sector waar u iets aankoopt, u wilt veel, u betaalt meer.

Toch zal de begrafenis op korte termijn niet zoveel duurder worden, zodat er gesproken kan worden van een verdubbeling van de huidige prijzen. Dat zal niet het geval zijn. Dat het leven duurder wordt voor iedereen, is een feit. Dat geldt ook voor de prijs van een begrafenis. Men hoeft zich geen zorgen te maken dat een uitvaart binnen vijf jaar 20.000 euro zou kosten. Toch niet als u een ‘gewone’ uitvaart bestelt.

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Close
Close