Uitvaartgids

Uitvaartverzekeringen na overlijden, bij zelfdoding

Uitvaarverzekeringen na overlijden, zelfdoding

Uitvaartverzekeringen na zelfdoding

Uitvaartverzekeringen na overlijden. In bepaalde overeenkomsten van uitvaartverzekeringen staan clausules betreffende de manier van overlijden. Bijvoorbeeld bij zelfdoding zijn er in het verleden al verwikkelingen geweest tussen families en de bedrijven die deze verzekeringen uitschrijven. Soms wordt er niets uitgekeerd en soms moet je een minimum aantal jaar betalen voor een polis, alvorens men de factuur toch zal betalen als het om zelfdoding gaat.

Betreffende zelfdoding en een uitvaartverzekering moet u de overeenkomst van de afgesloten polis goed nalezen, de kleine lettertjes. Of contact opnemen met het bedrijf die de verzekering uitschreef. Op die manier zal u duidelijkheid kunnen scheppen betreffende deze materie.

Levensverzekering: uitbetaling som bij vroegtijdig overlijden en dodelijk (werk)ongeval. Ook de uitvaartverzekering is een levensverzekering. Polis/overlijdensakte/uitvaartfactuur voorleggen.

Schuld-saldoverzekering gebonden aan een hypothecaire lening. Neem contact met de makelaar/maatschappij. U heeft de polis en een kwijtschrift van de laatste premiebetaling nodig.

Lees ook:

Uitvaartverzekeringen na zelfdoding

Vraag naar uitvaartverzekeringen stijgt?

Een overlijden?

De geschiedenis van de uitvaartverzekering

Is een uitvaartverzekering wel altijd nodig?

©Uitvaartvlaanderen.be

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button