Archief

Uitvaartvlaanderen.be lanceert eigen Youtubekanaal

Uitvaartvlaanderen.be lanceert eigen kanaal op Youtube.

Op Youtube zal u Uitvaartvlaanderen.be meer te zien krijgen!

uitvaartvlaanderen-lanceert-eigen-youtubekanaalSinds kort zijn we gestart met een eigen kanaal op Youtube. De visuele media wordt steeds belangrijker op het internet, daarom konden we ook niet achterblijven. Met professionele software zal u merken dat we ook op Youtube video’s gaan uploaden.

Vaak is het visuele aspect veel sterker dan enkel tekst om te lezen. De consument houdt van het visuele. Ook voor bedrijven is dit gegeven interessant. Via Youtube zal Uitvaartvlaanderen.be zijn bezoekersaantallen doen stijgen. Op die manier komen ook de adverteerders meer in de aandacht, omdat het kanaal op Youtube extra aandacht produceert voor de website.

Ook bedrijven kunnen op onze diensten beroep doen om presentaties te maken

Vaak ziet men op het internet videopresentaties van bedrijven, onder anderen op websites zoals de gouden gids of andere handelgidsen. Ook uitvaartsites.be zal nu starten met het actief aanbieden van videopresentaties voor bedrijven.

Een visuele presentatie voor uw bedrijf kan niet alleen uw doelgroep bereiken, ook het overtuigen van bedrijven om bij u te kopen of op uw diensten te vertrouwen, ligt veel hoger dan alleen het plaatsen en het bekijken van een bedrijfslogo.

Visuele presentaties zijn de toekomst van het internet, als ook internet-tv. Iets waar we actief in zullen investeren.

Bekijk ons kanaal

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button