NieuwsUitvaart

Uitvaarttextiel: Textiel als afscheidsalternatief

Afscheid nemen van een dierbare is in sommige omstandigheden moeilijk of onmogelijk.  Dit kan zijn bij trauma of geweldpleging. Vanaf heden kan u als uitvaartondernemer “textiel” gebruiken om in die omstandigheden alsnog een “persoonlijk” afscheid mogelijk te maken … onzichtbaar zichtbaar maken.

Uitvaarttextiel en aanvullende materialen onder de vorm van lijkwaden en draagbaren die een overledene waardig omhullen met diverse toepassingsmogelijkheden, combinaties en talrijke mogelijkheden tot uitvaartversiering …

Een persoonlijke groet … mooi en sereen die de betrokkenheid en verbondenheid met de overledene sterk vergroot zodat een persoonlijke groet niet langer hoeft in een kist.

Uitvaarttextiel is te gebruiken tot op de dag van kisting in uw uitvaartcentrum en aula of als vervanging van een kist bij begrafenis of crematie, te koop of op huurbasis.

Uitvaarttextiel is tevens een schitterend alternatief die u als uitvaartondernemer kan aanbieden in kader van groene uitvaart of bij bepaalde religies.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button