Nieuws

Tina Turner krijgt een uitvaart in intieme kring

Tina Turner krijgt een uitvaart in intieme kring, gevolgd door een crematie

De nabestaanden van Tina Turner hebben onthuld dat er geen openbare uitvaart zal plaatsvinden voor de overleden zangeres. Er zou na de plechtigheid een crematie plaatsvinden.  Ondanks de wens van veel fans om afscheid te nemen, zal de ceremonie in intieme kring worden gehouden met alleen familie en vrienden.

Museum op haar Zwitserse landgoed

De locatie en datum zijn niet bekendgemaakt. Een woordvoerder van de familie heeft dit bevestigd in een verklaring. Naast de begrafenis overweegt haar weduwnaar om hun Zwitserse landgoed om te vormen tot een museum ter ere van Turner, terwijl haar geboortestad in Tennessee plannen heeft voor een standbeeld ter ere van de zangeres. Turner stierf afgelopen week op 83-jarige leeftijd na een langdurige ziekte.

Aan haar landgoed in Zwitserland worden de laatste dagen massaal bloemen en kaarsen geplaatst.  Af en toe gaan de grote poorten van het landgoed op en worden de bloemen en kaarsen een voor een binnen gebracht.  Van over heel de wereld komen er berichten en rouwbetuigingen van zowel fans als bekende artiesten.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button