BegraafplaatsenNieuws

Herinrichting Leeuwse begraafplaatsen: inwoners worden geïnformeerd tijdens infoavond

Herinrichting Leeuwse begraafplaatsen: inwoners worden geïnformeerd tijdens infoavond

Sint-Pieters-Leeuw gaat de begraafplaatsen herinrichten.  Dat zal de komende jaren in fases gebeuren.  Er werd daarvoor een masterplan uitgewerkt en zo zal men samenwerken met de gekende landschapsarchitect Andy Malengier, die al vele begraafplaatsen uitgetekend heeft, om de begraafplaatsen een andere vorm te geven.

Herinrichting in 3D

Malengier zal samen met de mensen van het bureau Hekate dat het erfkundig onderzoek organiseerde de plannen uitleggen op enkele infoavonden. De herinrichting wordt getoond aan de hand van een 3D-voorstelling.

Voor het kerkhof van Ruisbroek vindt de infoavond plaats op dinsdag 19 november van 19 uur tot 20 uur in dienstencentrum ’t Paviljoentje aan Fabriekstraat 1A. Voor de begraafplaats van Zuun is dat dezelfde dag 20.30 uur tot 21.30 uur in dienstencentrum Meander, Welzijnsweg 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Voor de begraafplaatsen van Oudenaken en Sint-Laureins-Berchem moet je op dinsdag 26 november van 19 uur tot 19.45 uur in de theaterzaal van de Merselborre aan de Schaliestraat 2 zijn. De infoavond voor de begraafplaats van Vlezenbeek vindt ook op dinsdag 26 november plaats, maar van 20 uur tot 20.45 uur.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button