BegraafplaatsenNieuws

Wijkwerkers poetsen grafstenen in Lanaken

Wijkwerkers poetsen grafstenen in Lanaken

Met Allerheiligen in het vooruitzicht is dit de perfecte tijd om het graf van een geliefde overledene te onderhouden. Helaas is niet iedereen in staat om dit zelf te doen. Gelukkig organiseert Wijk-werken Maasland het project ‘Grafstenen poetsen’.

Jaarlijks worden ongeveer 320 graven onderhouden door de wijkwerkers. Vanaf dit jaar wordt deze dienstverlening ook aangeboden in Lanaken, Maasmechelen, Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi. De kosten bedragen €7,50 inschrijvingsgeld bij Wijk-werk en daarnaast betaalt men €7,45 voor een enkele grafsteen of €14,90 voor een dubbele grafsteen.

Inschrijven kan nog tot uiterlijk 25 oktober. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wijk-werken Maasland: tel. 089.365.440 of via info@wijkwerkenmaasland.be. U kunt ook terecht bij uw plaatselijk wijk-werkkantoor.

Dit initiatief biedt een waardevolle service aan mensen die niet zelf in staat zijn om de grafstenen van hun dierbaren te onderhouden. Het zorgt ervoor dat de graven er verzorgd en respectvol uitzien op een moment dat we stilstaan bij onze overledenen.

Het project ‘Grafstenen poetsen’ is niet alleen nuttig voor individuen en families, maar draagt ook bij aan de gemeenschap als geheel door het behoud van begraafplaatsen en het creëren van een mooie en respectvolle omgeving.

Wijk-werken Maasland heeft jarenlange ervaring in het bieden van diverse diensten aan particulieren. Door het toevoegen van grafsteenonderhoud aan hun aanbod, tonen ze hun betrokkenheid bij de gemeenschap en zorgen ze voor een waardevolle ondersteuning voor mensen in moeilijke tijden.

Dus als u merkt dat u niet in staat bent om de grafstenen van uw dierbaren te onderhouden, is het project ‘Grafstenen poetsen’ wellicht iets voor u. Schrijf u in vóór 25 oktober en geef uw geliefden de eer die ze verdienen met een goed verzorgd graf. Neem contact op met Wijk-werken Maasland voor meer informatie en sluit u aan bij dit waardevolle initiatief.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button