CrematoriaNieuws

Riguelle en Houtekiet treden op in crematorium Hofheide

Een optreden voor het goede doel

Men kan Patrick Riguelle (zang), Jan Houtekiet (aan de toetsen) en Gwen Cresens (accordeon) aan het werk zien op woensdag 11 september om 20 uur in het crematorium Hofheide. Kaarten kosten 14 euro en zijn te koop bij de cultuurdienst Holsbeek en het crematorium Hofheide.  De opbrengst gaat naar Zorgcirkels Jongdementie.  Dat staat te lezen in het Nieuwsblad.

Jacques Roggen, directeur van het crematorium vindt het helemaal niet ongepast dat er ’s avonds culturele zaken gebeuren in de grote zaal.  Een crematorium is een intercommunale en daardoor goed geschikt voor culturele evenementen.   “Ten minste als het een organisatie is die een goed doel steunt. En dat is woensdag zeker het geval, want de opbrengst gaat naar Zogcirkels Jongdementie”, zegt de directeur.

Ook schepen An Van Goidsenhoven (Open VLD) en haar dienst welzijn steunen graag de Holsbeekse cultuurdienst voor dit optreden. “Zeker omdat het ten goede komt aan jongdementie. Wij werden hier in onze gemeente zeer recent geconfronteerd met het overlijden van een inwoner met jongdementie op 38 jarige leeftijd. Er werden tijdens zijn ziekte heel wat acties georganiseerd om de man en zijn familie te steunen”, zegt de schepen van welzijn.

Woensdag kan men genieten van een prachtig concert op een unieke locatie en achteraf wordt nog een drankje aangeboden.  Het optreden gaat door in de grote aula van het crematorium.

Gerelateerde onderwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button