Archief

Diamanten van as, op je tanden?

Diamanten van as, op je tanden?

Diamanten van as, op je tanden laten aanbrengen? Kan dat?

diamanten as tandenOp Facebook loopt een discussie tussen uitvaartondernemers en geïnteresseerden over diamanten van as en deze te laten aanbrengen op je tanden. Een beetje zoals op de foto die in dit artikel te zien is. De leveranciers van deze asdiamanten hebben intussen geantwoord op de vraag.

Het is perfect mogelijk om van as een soort diamant te laten maken. Dit bestaat al jaren. Je kan er dus ook kleine diamantjes van laten maken en deze op je tanden aan te brengen. Het is een hele dure affaire en de vraag is of iemand dit ooit zou laten doen. Op zich is het een merkwaardige vraagstelling en bewijst nog maar eens, dat de wereld van de dood vandaag de dag niet stopt bij een urne of asjuweel.

Dat de as van je dierbare altijd toonbaar aanwezig zal zijn op je tanden, schrikt misschien veel mensen af. Toch zullen er nabestaanden zijn die dit willen toepassen. Niet meteen je gehele gebit vol, maar met één diamantje lopen wel meerdere mensen rond.

29/05/2013 ©Uitvaartvlaanderen.be

Share/Bookmark

Overname van onderwerp, tekst, foto of een gedeelte ervan is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van de eigenaar.

pijltjeAlle uitvaartnieuws volgen?

pijltjeAlles over begrafenissen en aanverwante onderwerpen

pijltjeNieuwsarchief

pijltjeBekende overledenen 

 

 

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to top button